Starka tjejer 12-14år

Starka tjejer – kurs hösten 2020!
 
Detta är kursen för dig som är tjej mellan 12-14 år som vill upptäcka rörelseglädje och bli stärkt kroppsligt och mentalt.
 
Under 7 veckor träffas vi för en blandning utav stärkande dans, träning, rörelse och återhämtande yoga. Idén grundar sig på tanken om balans mellan fysisk aktivitet och vila som många barn/ungdomar lider brist på idag. Under kursen kommer vi lägga stor vikt vid upplevelsen av kroppen både i rörelse och i stillhet. Varje tillfälle inleds med en check in i kroppen och avslutas med avslappning.
 
KURSINFO
Kursstart v.37, pågående tom v.43
PROVA-PÅ v.36
Dag/tid: Tisdagar kl 16.25-17.20
Plats: Systerknuten yoga- & träningsstudio i Kålltorp. Adress: Björcksgatan 51.
Kostnad: 1050:-
Innehåll: 7 tillfällen á 55 min samt tillgång till digitala gruppen “Starka tjejer” på facebook där vi delar tips och bjuder in till gemensamma träningsklasser, yoga, meditationer och inspiration till hälsa och välmående för unga tjejer.
 
ANMÄLAN/KONTAKT: Anmälan sker i Zoezi: systerknuten.zoezi.se. Har du inte redan ett konto så behöver du skapa ett först. Kursen ligger under fliken Kurser -> barn & ungdomskurser. Betalning sker i samband med anmälan. Delbetalning är möjlig vid förfrågan, hör av dig så löser vi något som funkar för dig.
Anmälan till PROVA-PÅ tillfället v.36 sker via mail till jennifer@systerknuten.se
 
Max 10 deltagare (med anpassning till Covid-19)
 
Alla kan vara med, det krävs ingen tidigare erfarenhet/träningsvana. Vi ersätter prestation och “hur det ser ut” med rörelseglädje och “hur det känns” som är så mycket viktigare<3
 
Instruktör:
Kursen leds av Jennifer Suopanki som driver och leder klasser på Systerknuten i Kålltorp. Utbildningar: Medicinsk barn- & Ungdomsyogalärare, Dans för Hälsa instruktörsutbildning, yinyogalärare, dans – & gruppträningsinstruktör, pågående kurs i MSC Mindful self compassion.
 
Tveka inte att höra av dig om du har frågor 0737-593919/ jennifer@systerknuten.se
 
Varm välkomna i höst önskar Jennifer!

Starka tjejer sommarläger - åter 2021

Lägret för dig som tjej 12-14 år som vill bli lyft, stärkt och påfylld med energi. 

3 dagars läger med dans, yoga, meditation, rörelse och stillhet.

Mer info inför sommaren 2021 kommer – maila oss vid önskan om att vara med på intresselistan. Jennifer@systerknuten.se