Utefys Ungdom

Utomhusträning för ungdomar 12 – 18 år där vi fokuserar på rörelseglädje

 

Vårt fokus är allsidig träning som får en att må bra både fysiskt som mentalt. Det här är därmed träningen för dig som vill upptäcka rörelseglädjen fri från prestation och krav. Vi vill skapa lustfyllda träningspass, för då kommet man vilja göra det igen. Därför har vi stor variation på våra träningspass med lekfulla moment, som anpassas utefter ens egen förmåga. Du får även vara en del av ett sammanhang där vi är måna om allas utrymme och värde. All träning sker utomhus i alla väder.

 

 

Att träna utomhus är verkligen helt underbart!

Även om man kan känna motstånd till de mer obekväma delarna som väder kan bidra med så ångrar man aldrig ett utomhuspass. Vi tränar med naturen som omgivning och redskap, det skapar variation och en funktionalitet som vår kropp mår bra av. Dessutom påverkas vårt välbefinnande bara av att vistas i naturen. Det blir dubbeldos av välmående rörelse + utomhus.

 

Utefys ungdom– Under hela hösten 2022, kostnadsfri. Vi använder vår egen kroppsvikt, redskap runtomkring men även inslag av gummiband vissa tillfällen. Fokus är allsidig träning för hela kroppen, styrka, puls, core, balans. Det förekommer löpmoment och hopp men kan anpassas för dig som vill undvika.

 

Plats: Kåsjön badplats, söndagar kl 16.15 v. 37 –43

 

Välkommen till Utefys ungdom – Systerknuten med Jessica & Jennifer. För mer info/anmälan maila jessica@systerknuten.se. Följ oss gärna på FB/insta för mer om oss @systerknuten