NYHET ONLINETRÄNING VIA ZOOM!

Nu kan du delta på klasser ONLINE via Zoom.

Onlineklasserna är ordinarie klasser i studion som sänds i realtid. Du hittar dem i samma bokning som övriga klasser under namnet ONLINE Yoga, Online YINYOGA eller ONLINE Träning. Det är den klassen i schemat som klassen ligger parallellt med som sänds.

Vänligen läs vår Zoom Online Guide bifogad nedan för instruktioner om du är ny i Zoom.

Alla klippkort gäller för vår onlineträning, vi erbjuder även ett klippkort för enbart Onlineträningen (Läs mer under “Kort/Priser”).

 

COVID-19

Vi tar hänsyn till rådande pandemi med sänkta platser på våra pass, minst 30min mellan alla klasser och genom att hålla goda hygien och städrutiner. Vi erbjuder möjligheten till träning/yoga ONLINE samt träning utomhus.

Tack för att vi hjälps åt att hålla smittan nere<3

Bokningsregler

BOKNING AV KLASS

För att boka dig på klass behöver du skapa ett konto i vårt bokningssystem ZOEZI (systerknuten.zoezi.se). Där genomför du köp av samt bokar våra tjänster och träningskort/medlemskap.

Tryck på knappen BOKA KLASS ovan för att ta dig till klassbokningen. (Har du inget konto, tryck på “Skapa konto längst ner i menyn”).

 

BOKNINGSREGLER/VILLKOR:

  • Klassbokningen öppnar 7 dagar innan
  • Avbokning måste göras SENAST 3 timmar innan klassen startar
  • Om du inte dyker upp på en bokad klass, dras ett klipp från ditt kort/engångssumma för klassen. 
  • Gruppträningsschemat är med reservation för förändringar tex vid happeningpass, workshops, för lågt tryck över tid eller andra eventuella förändringar. De klasser som ligger i bokningssystemet är alltid det aktuella schemat.
  • Vi förbehåller oss rätten att, vid sjukdom eller för få deltagare,  ställa in klasser/kurser/events.
  • Vid förändringar av klasser med bokningar meddelas de bokade via mail, ibland även via telefon. Se till att alltid ha en giltig mailadress samt telefonnummer inlagt på ditt konto.
  • Om du har en reservplats, kolla alltid din mail 3 timmar innan ifall du fått plats. Du måste avboka platsen 3 timmar innan om du inte kan komma.
  • Vi ber dig att respektera våra bokningsregler och enbart boka dig om du är säker på att du kan och vill gå på klassen
  • ONLINEKLASSER har samma boknings & avbokningsregler som övriga klasser
  • Anmälan till KURSER/EVENTS/WORKSHOPS är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg eller vid inställd kurs, event, workshop.

Vänligen hör av dig till oss om du har frågor kring vår bokningspolicy!