OBS! Studion stänger i december 2022. Pass på att träna och yoga med oss i studion perioden som är kvar innan vi går över till enbart utomhus- & mobil verksamhet. Alla inomhusklippkort upphör att gälla 2022-12-11 oavsett när i tiden du köper kortet. Genom köp av kort godkänner du giltighetstiden och ansvarar själv för att nyttja dina klipp inom perioden. Det går bra att låta andra gå på era klippkort denna perioden.

 

BOKA KLASS

 

Hos oss kan du delta på på klass inomhus i vår studio, online eller utomhus.
Bokning för samtliga sker via vårat bokningssystem Zoezi som du kommer till via knappen nedan “BOKA KLASS”. längst ner på denna sida. Du använder Zoezi för såväl köp av kort som bokning av pass. Mer info om våra olika kort och priser finner du under “PRISER” här på hemsidan eller i Zoezi. 

Köp av kort/bokning i Zoezi kräver att du har ett konto, du skapar ett enkelt under “skapa konto.” 

 

Under gruppträning i menyn i Zoezi finner du aktuellt gruppträningsschema samt bokar dig på klass.

Bokning öppnas 7 dagar innan och avbokas som senast 5h innan klassen startar. P.g.a. vårt lilla format är vi noga med att avbokningsreglerna hålls. Har du inte avbokat dig i tid debiteras ett klipp.

 Läs mer om våra boknings- & avbokningsregler längst ner på denna sida!

 

 

ONLINETRÄNING VIA ZOOM

På våra onlineklasser kan du delta från där du befinner dig!

Det enda du behöver är en skärm och en lämplig plats att träna/yoga på. 

 I vissa pass använder vi redskap men det går oftast bra med något likvärdigt du har i hemmet eller utan. Vad du behöver framgår i passbeskrivningen i bokningen.

Vi sänder våra klasser via Zoom och det är våra ordinarie klasser som sänds. Det innebär att det är deltagare med på plats i studion men du ser enbart instruktören och väljer själv om du vill ha på din kamera eller inte.

Du bokar dig i samma schema som övriga klasser men väljer den som heter ONLINE TRÄNING, ONLINE YOGA eller ONLINE YINYOGA. Passet som ligger parallellt i schema är den klassen som sänds.

När du bokat dig får du en länk via mail 30 min innan klassen. Du måsta ha bokat dig senast 30 min innan klassen får att få länken. 

Tryck på länken och därefter “Launch meeting” som betyder att du ansluter till videomötet/klassen. Går det ej trycka på länken kopiera den och klistra in i din webbläsare. På vägen in i mötet får du frågan om du vill använda ljud och kamera på din enhet där ska du svara JA!

Vi öppnar videomötet 10 min innan klassen. Men du kan gå in i förväg, det kommer då stå “Waiting for host to start meeting” tills vi öppnat. Gå in i tid så vi hinner kolla av så allt funkar.

Oftast när inte ljud/kamera funkar är det för att man missat att trycka i när enheten frågar efter att använda dessa. Starta då om och gå in på nytt.

Alla klippkort gäller för onlineklasserna. För dig som enbart tränar online och/eller utomhus rekommenderar vi dock vårt Online & utomhusklippkort eller Periodkortet utefys & online, då betalar du lite mindre per gång. Mer info priser finner du under Priser i menyn.

Obs! Har du ett inomhusklippkort kan du ej boka onlineklasserna själv utan behöver maila oss din bokning på info@systerknuten.se

 

KURSER & EVENTS

 Vi erbjuder olika kurser och events inom yoga, träning och andlighet. Under Kurser/events i menyn kan du läsa mer.
Dessa betalas separat d.v.s ingår ej i klippkort/periodkort om inget annat anges. För bokning av kurs/event tryck på knappen nedan.

Bokningsregler

BOKNING AV KLASS

För att boka dig på klass behöver du skapa ett konto i vårt bokningssystem ZOEZI (systerknuten.zoezi.se). Där genomför du köp av samt bokar våra tjänster och träningskort/medlemskap.

Tryck på knappen BOKA KLASS ovan för att ta dig till klassbokningen. (Har du inget konto, tryck på “Skapa konto längst ner i menyn”).

 

 

BOKNINGSREGLER/VILLKOR:

  • Klassbokningen öppnar 7 dagar innan
  • Avbokning måste göras SENAST 5 timmar innan klassen startar
  • Om du inte dyker upp på en bokad klass, dras ett klipp från ditt kort/engångssumma för klassen. 
  • Gruppträningsschemat är med reservation för förändringar tex vid happeningpass, workshops, för lågt tryck över tid eller andra eventuella förändringar. De klasser som ligger i bokningssystemet är alltid det aktuella schemat.
  • Vi förbehåller oss rätten att, vid sjukdom eller för få deltagare,  ställa in klasser/kurser/events.
  • Vid förändringar av klasser med bokningar meddelas de bokade via mail, ibland även via telefon. Se till att alltid ha en giltig mailadress samt telefonnummer inlagt på ditt konto.
  • Om du har en reservplats, kolla alltid din mail 5 timmar innan ifall du fått plats. Du måste avboka platsen 5 timmar innan om du inte kan komma.
  • Vi ber dig att respektera våra bokningsregler och enbart boka dig om du är säker på att du kan och vill gå på klassen
  • ONLINEKLASSER har samma boknings & avbokningsregler som övriga klasser
  • Anmälan till KURSER/EVENTS/WORKSHOPS är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg eller vid inställd kurs, event, workshop.

Vänligen hör av dig till oss om du har frågor kring vår bokningspolicy!