Rörlighet för stela män - kurs 4 ggr

Är det dags att lägga prioritet på din rörlighetsträning för att bli smidigare och få en mer hållbar kropp? Med egen kroppsvikt och pinne utövar vi rörlighetsträning där vi inte enbart blir smidigare utan även starkare. Mobilitet och flexibilitet gör att vi får en mer funktionell kropp med minskad risk för att drabbas av överbelastning och skador.

Kurs på 4 ggr, onsdagar kl 17-18
Kursdatum 2/9, 9/9, 16/9, 23/9 (v. 36 – 39)

För vem: Du är man och behöver bli mer flexibel i muskler och bindväv. Du upplever problematik med din rörlighet dvs i form av spänningar i nacke, axlar, dålig hållning, mycket smärtproblematik vid utövande av olika sporter pga stel kropp. Det här är även definitivt för dig som är mycket stillasittande i ditt jobb och/eller inte tränar något specifikt i dagsläget.
Varje vecka kommer ha sitt extra fördjupade fokus.
o Bröst/bröstrygg/Nacke
o Baksida/säte
o Framsida/höfter
o Axlar/vader/fötter

Plats: Systerknuten yoga- & träningsstudio. Björcksgatan 51, Kålltorp.
Max 7 deltagare
Kostnad: 1000:-
Efter varje tillfälle får man med sig övningar att fortsätta med hemma och man kommer även ha tillgång till digital rörlighetsträning
Tränare: Jessica Ahlborg. Lic. Personlig Tränare, Löpcoach, Mobilitytrainer, Yogalärare. Hon har bla på uppdrag av Försvarsmakten i Göteborg hand om deras rörlighetsträning.

Välkommen med din anmälan se träningskurser/event på sidan
Systerknuten.zoezi.se
För frågor maila jessica@systerknuten.se