Kundaliniyoga för chakrasystemet - Kurs 8 veckor

Kundaliniyoga för Chakrasystemet!

Välkommen på Kundaliniyogakurs där vi fördjupar oss i chakrasystemet. Varje tillfälle fokuserar vi på att lära känna och balansera ett av våra 8 chakran. Inom kundalinin räknas även auran som ett chakra.

I kundaliniyogan använder vi oss av andning, meditation, kroppsställningar och mantran för att stärka kropp, själ och sinne. Här får du verktyg som kan få dig att slappna av samt hitta lugnet och glädjen i livet. Den här yogaformen utförs till stor del sittande och passar alla. Du måste varken vara vig eller vältränad.
Kursen lämpar sig för dig oavsett om du är nybörjare eller van kundaliniutövare.

Kursinfo
När: Tisdagar kl 17.35-19.05
v.37-44
Plats: Systerknuten studio (Björcksgatan 51, Kålltorp)
Kostnad: 1750; – för 8 veckor á 90 min / tillfälle
Lärare: Johanna Hellen yoga och meditationslärare med flera års erfarenhet

Prova-på tillfälle tisdagen 1 september. För dem som inte provat Kundaliniyoga hos oss tidigare och som har som intention att gå kursen. Anmälan till prova på tillfället sker via mail till info@systerknuten.se.

Anmälan: anmälan sker via systerknuten.zoezi.se. Har du inte redan ett konto behöver du skapa ett först. Kursen finner du sedan under Yogakurser/event. Inbetalning sker direkt i samband med anmälan, du väljer om du vill betala med swish, kort eller friskvårdsleverantör (E-Passi/Actiway).

Vid frågor hör av dig till info@systerknuten.se


Varmt välkommen med din anmälan ♥