BARNVAGNSTRÄNING
9 VECKOR

Är du föräldraledig och vill träna ihop med andra föräldralediga på dagtid?  

Häng med i höst när vi nu kör igång Barnvagnsträning!

period v. 35 – 43

Vi tränar utomhus i Renströmska parken som bjuder på både vacker omgivning som härliga träningsmöjligheter. Träningen sker på ett och samma ställe mestadels på en egen matta. Vi använder gummiband, egen kroppsvikt samt eventuellt naturens redskap runtomkring för att träna upp styrka, stabilitet, rörlighet och kondition. 

All träning sker utefter ens egna förutsättningar och vi stöttar med anpassningar för dig som mer nyligen fött barn. Fokus är att uppleva rörelseglädje, ha kul tillsammans och ge kroppen en allsidig funktionell träning. Ditt barn är med och du bestämmer själv om det ska vara med dig på mattan eller sitta i vagnen. Kanske blir en extra vikt ibland 🙂 Men givetvis ditt ansvar under hela träningspasset. Vi har ingen åldersgräns på barnet men däremot att om man är kvinna som fött barn så ska man vara ok från efterbesöket. Vi ser det som lämpligt tidigast 3 mån efter födsel. 

Tränare är Jessica Ahlborg utbildad Lic. Personlig tränare, Coach, Instruktör och Massör med många års erfarenhet av att träna grupper

Kursinfo

9 veckor v. 35-43

Torsdagar kl 10-11

Samling vid gräsmattan som är på framsidan av Renströmska huset

Pris

 850:- för 9 veckor eller 135kr/gång. Du säkrar din plats om du bokar hela perioden.

Max 16 deltagare

Kontakt/Mer info

info@systerknuten.se