PT CIRKEL

För dig som hellre vill träna i en mindre grupp 1 gång per vecka coachad av utbildad & erfaren Personlig tränare! 

Grunden för träningsupplägget är allsidig träning som ska kännas lustfylld och ge mersmak! Eftersom det är en mindre grupp ges utrymme för mycket personlig stöttning och anpassning efter deltagarnas förutsättningar. 

Träningen sker i cirkelform med olika träningsstationer alt på egen plats. Varje vecka får du testa på nya upplägg och varianter på träning.  Vi använder en hel del olika träningsredskap men även egen kroppsvikt. Fokus är en stor variation utav övningar för att träna upp och utmana vår kroppsstyrka, puls och bål. Dessutom ska träningen kännas både motiverande och mentalt stärkande!

Personlig Tränare & Coach 

Jessica Ahlborg

Nya PT Cirkel grupper i höst! Datum kommer publiceras här så snart de är satta.

Intresseanmälan & frågor mailas till jessica@systerknuten.se

211280549_409501957052774_260156758231470776_n

POSTURAL TRÄNING I GRUPP

Åter i höst!

För dig som tror eller vet att det där med Postural träning är något för dig!

Postural träning är en tränings- & behandlingsmetod från USA med fokus på att återställa kroppens naturliga hållning & funktion.

Träningen består av till synes enkla övningar med fokus på att aktivera och stärka den djupt liggande s.k Posturala muskulaturen i kroppen. Dvs den som ska hålla kroppen upprätt mot gravitationen i i stort sett allt vi gör. 

Vi träffas en gång i veckan för gemensam träning och därmellan får du som deltagae med dig ett par övningar att göra hemma. 

Detta är en väldigt bra smärt-/skadeförebyggande träningsform  för såväl dig som tränar eller inte tränar. 

Övningarna är lugna och metodiska med fokus på att få kontakt i rätt muskler och släppa på överkompensationer.  De flesta övningarna sker med kroppsvikt men vi använder oss även utav stolar, väggar, gummiband och klossar. 

Tränare är Jennifer Suopanki. Utbildad Postural tränare via @Optimummetoden Utb. gruppträningsinstruktör, friskvårdsterapeut & massör.

För vem?

För dig som varit på minst en session Postural träning innan eller annan motsvarande erfarenhet av Postural träning. Då kursen är enbart praktisk är det bra att du har en grundläggande förståelse kring metoden. Detta kommer göra att du får ut så mycket mer av kursen.

Varmt välkommen att maila din intresseanmälan till jennifer@systerknuten.se eller boka en tid för en individuell session.