PT CIRKEL 12 GGR

För dig som hellre vill träna i en mindre grupp 1 gång per vecka coachad av utbildad & erfaren Personlig tränare! 

Grunden för träningsupplägget är allsidig träning som ska kännas lustfylld och ge mersmak! Eftersom det är en mindre grupp ges utrymme för mycket personlig stöttning och anpassning efter deltagarnas förutsättningar. 

Träningen sker i cirkelform med olika träningsstationer. Vi använder en hel del olika träningsredskap men även egen kroppsvikt. Fokus är en stor variation utav övningar för att träna upp och utmana vår kroppsstyrka, puls och bål. Dessutom ska träningen kännas både motiverande och mentalt stärkande!

 

Praktisk info

Onsdagar kl 16.30 – FULLBOKAD!

Onsdagar kl 17.30 – PLATSER KVAR!

Onsdagar kl 18.30 – FÅTAL PLATSER KVAR!

Onsdagar kl 19.30 – FULLBOKAD!

Fredagar 6.30 –  PLATSER KVAR!

 

12 veckor träning under perioden v. 35 -47 (ej v.44)

Max 4 deltagare och en plats till utrymme för att ta igen eventuellt missat tillfälle.

Man bokar alltså sin plats för hela perioden. När kursen startat kan vi inte återbetala om du skulle bli sjuk men vi kan alltid hitta en gemensam lösning på vägen. 

Personlig Tränare och Coach Jessica Ahlborg

För mer frågor maila till jessica@systerknuten.se

211280549_409501957052774_260156758231470776_n

BARNVAGNSTRÄNING
9 VECKOR

Är du föräldraledig och vill träna ihop med andra föräldralediga på dagtid?  

Häng med i höst när vi nu kör igång Barnvagnsträning!

period v. 35 – 43

Vi tränar utomhus i Renströmska parken som bjuder på både vacker omgivning som härliga träningsmöjligheter. Träningen sker på ett och samma ställe mestadels på en egen matta. Vi använder gummiband, egen kroppsvikt samt eventuellt naturens redskap runtomkring för att träna upp styrka, stabilitet, rörlighet och kondition. 

All träning sker utefter ens egna förutsättningar och vi stöttar med anpassningar för dig som mer nyligen fött barn. Fokus är att uppleva rörelseglädje, ha kul tillsammans och ge kroppen en allsidig funktionell träning. Ditt barn är med och du bestämmer själv om det ska vara med dig på mattan eller sitta i vagnen. Kanske blir en extra vikt ibland 🙂 Men givetvis ditt ansvar under hela träningspasset. Vi har ingen åldersgräns på barnet men däremot att om man är kvinna som fött barn så ska man vara ok från efterbesöket. Vi ser det som lämpligt tidigast 3 mån efter födsel. 

Tränare är Jessica Ahlborg utbildad Lic. Personlig tränare, Coach, Instruktör och Massör med många års erfarenhet av att träna grupper

Kursinfo

9 veckor v. 35-43

Torsdagar kl 10-11

Samling vid gräsmattan som är på framsidan av Renströmska huset

Pris

 850:- för 9 veckor eller 135kr/gång. Du säkrar din plats om du bokar hela perioden.

Max 16 deltagare

Kontakt/Mer info

info@systerknuten.se 

212869368_2215520901936910_605948869926577311_n

HÅLLBAR KROPP MED POSTURAL TRÄNING

START V.37

Vår kropp är beroende av en god hållning för att minska risken för smärta, överbelastning och skador men också för att främja en god återhämtning och få resultat i sin träning.

Detta är kursen för dig som vill bygga en stark kropp inifrån och ut och är redo att investera i dig själv och din kropp!

Kanske har du en längtan efter att komma igång med din träning men upplever att du har obalanser i kroppen som begränsar dig. Eller vill du röra dig mer obehindrat i din vardag med mer livskvalitet som resultat? För dig som redan tränar allt från lätt till hårdare träning kan kursen i stället bidra till mer kunskap om hur kroppen fungerar och ett nytt sätt att träna som är mer skonsamt och hållbar.

Kursen bygger främst på metoder från Postural träning/Optimum-Träning med fokus aktivering av de djupa hållningsmusklerna. Övningarna utförs i ett lugnt tempo med fokus på utförandet och att få kontakt i rätt muskler. Vi inkluderar även s.k ”Myofashiella release-tekniker” och andra kompletterande och kroppsbalanserande tekniker.

Stort fokus läggs på det egna utövandet och att integrera det vi gör under kursen i din vardag för att skapa en bestående förändring!

Kursinfo

Kursen är upplagd på 7 tillfällen fördelat över 14 veckor. Vi träffas fysiskt varannan vecka (ojämna veckor). Övningar delges för dig som deltagare att göra på egen hand mellan kurstillfällena.

Kursstart v.37 – 49, Söndagar kl 16-17.30

Max 6 deltagare!

Tränare är Jennifer Suopanki. Utbildad Postural tränare, Gruppträningsinstruktör och Friskvårdsterapeut/Massör med många års erfarenhet.

Kostnad/Anmälan

2250kr ink. 7 träningstillfällen á 90min, övningar via videolänk/pdf och handledning av tränare.

Anmälan sker via systerknuten.zoezi.se.

Vid frågor kontakta

  jennifer@systerknuten.se