Vi erbjuder Massage, Personlig Träning & Reiki Healing.

För att boka vänligen kontakta respektive person nedan

Massage

 

Jennifer Suopanki

0737- 593919

jennifer@systerknuten.se

Jennifer är utbildad och diplomerad Friskvårdsterapeut via GGI (Göteborgs gymnastiska institut) sedan 2013. Behandlar i Svensk klassisk massage, bindvävsmassage och avslappningsmassage. Läs mer om behandlingarna nedan. 

Tidsbokning sker via mail eller sms!

Personlig Träning & Reiki Healing

Jessica Ahlborg

0739-362032

jessica@systerknuten.se

Behandlingar

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Svensk klassisk massage utvecklades under 1800-talet till att bli en av de mest kända och utövade massagemetoderna i världen. 

Massagen är djupgående. Tekniker såsom strykningar, knåd och hackningar kombineras för att mjuka upp muskulaturen, öka cirkulationen och avlägsna slaggprodukter. Denna behandlingen går att anpassa till en mer “behandlande” massage vid besvär såsom exempelvis migrän orsakade av triggerpunkter, muskelvärk, stelhet. Den går också att anpassa till en mer avslappnande behandling. 

Bra för:

Muskelvärk/stelhet, stagnation i kroppen och bortförsel utav slaggprodukter, huvudvärk/migrän, avslappnande/stressreducerande

 

BINDVÄVSMASSAGE

Bindvävsmassage är en behandling med fokus på att släppa på och skapa flöde i bindväven. Bindväven håller samman och ger stöd åt kroppens vävnader och organ. Forskning idag visar på att bindväven har en viktig betydelse för rörligheten samt transport av vätskor och näring ut i kroppen. Närvändarna går dessutom genom vår bindväv. Stillasittande, stress och uttorkning bl.a skapar sammanväxning och stagnation i bindväven. 

Bindvävsbehandlingen börjar alltid vid ryggslutet där nerverna träder ut från ryggraden. Teknikerna som används är “Rolfing” där man greppar och lyfter huden (bindväven) och “drar loss” bindväven samt drag med fingrarna i olika riktningar som skapar friktion i huden och in i bindväven. Gott-ont brukar de flesta kunder tycka;)

Bra vid:

Långvarig, kronisk smärta och värk i kroppen, fibromyalgi, ledvärk, cirkulationsproblem, trötthet/stelhet i kroppen, nervpåverkan.

 

NYHET VÅREN 2020 – Abhyanga massage (Ayurvedisk oljemassage)

Mer info kommer…

Reiki Healing

Mer info kommer..

Personlig träning

Mer info kommer..