Yogakurser

Kundaliniyoga för självkärlek och att landa i hjärtat

kurs 6 veckor (v.46-51)

 Kundaliniyoga för självkärlek och att landa i hjärtat!


Under denna 6-veckorskurs kommer vi undersöka vårt hjärtchrakra och kärleken och harmonin som finns i oss själva.
Du kommer få tekniker för hur du kan komma i kontakt med ditt hjärtchakra och praktisera självkärlek i vardagen med verktyg från Kundaliniyogatradtionen. Kom och utforska i ett tryggt space och hämta kraft inför vintern ♥. När du fyller på ditt eget kärlekskonto så kommer du inte bara själv må bättre utan det kommer ge ringar på vattnet, och du får en solid källa att ge kärlek ifrån. Kärlek börjar alltid i det egna hjärtat!

Kursledare är Johanna Hellén som är en uppskattad yoga- och meditationslärare med flera års erfarenhet av att leda yogaklasser. Kursen lämpar sig för dig oavsett om du är nybörjare eller van kundaliniutövare.

Kursinfo
6 veckor kurs v.46-51
Tisdagar kl 17.35-18.05
Kursdatum: 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12 och 15/12
Kostnad: 1500:- för 6 tillfällen á 90min

Anmälan är öppen fr.o.m onsdag 21/10
Anmälan sker via systerknuten.zoezi.se. Du behöver skapa ett konto först om du inte redan har ett.
Inbetalning sker direkt i samband med anmälan. Först när kursen är betald är din plats säkrad. Anmälan är bindande och återbetalning gäller endast vid uppvisande av sjukintyg.

Plats: Systerknuten yoga – & träningsstudio
Adress: Björckgatan 51, Kålltorp (Östra Göteborg)
För frågor kontakta oss via mail eller telefon: info@systerknuten.se / 0737-593919

Covid -19
Vi tar vårt ansvar för att minska smittspridning av covid-19 och för att du ska känna dig trygg. Med kursbekräftelsen får du information gällande de hygienrutiner som gäller hos oss.

Varmt välkomna♥

 
 
 

Yinyoga & Yoga Nidra

kurs 8 veckor (v.40-47) 

Kurser är igång men med möjlighet till drop-in!


Välkommen på denna kurs där vi utforskar kropp och sinne i stillhet och närvaro. Under 8 veckor möts vi på mattan för 90min Yinyoga & Yoga Nidra!

Yinyoga är en yogaform som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren med fokus på att bli smidigare i kroppen och för mental och kroppslig återhämtning. Positionerna görs sittande eller liggande med “propps” som supportar kroppen och bidrar ökad stretch.

Yoga Nidra kallas också för ”den Yogiska sömnen” och beskriver både en praktik och ett tillstånd. Yoga Nidra som praktik är en förening av olika tekniker med rötter i olika traditioner (Buddhism, tantra och västerländsk filosofi) med fokus på att ta dig in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn.

Kroppsscanning, visualiseringar och medveten andning är några tekniker som kan representeras i en yoga Nidra.

Yoga Nidra kan bidra till minskad stress, bättre sömn och ett ökat välbefinnande.

I en tid där prestation och tempo värderas högt är behovet av återhämtning extra viktigt. Vi behöver lära oss att vila före och inte efter. Du är varmt välkommen om du känner dig kallad, van som ovan yinyogautövare, smidig eller stel, gammal eller ung.

Kursinfo
8 veckors med kursstart v.40
Dag/tid: Fredagar kl 10-11.30
Investering: 1750:-
Plats: Systerknuten studio, Björcksgatan 51 i Kålltorp
Anmälan: sker via vårt bokningssystem Zoezi. Gå till systerknuten.zoezi.se – Yoga kurser/evenemang. Du betalar kursavgiften i samband med din bokning. Det går att betala med friskvård via E-passi och Actiway.

Kursen ger även tillgång till vår onlinetjänst “Hälsoknuten” med tillgång till Live-klasser, inspelade tränings- & yogaklasser samt inspiration kring hälsa.

Bindande anmälan. Återbetalning endast vid sjukdom med sjukintyg. Missade tillfällen vid fler än 2st kan tas igen på våra klippkortsklasser.
Kontakt: jennifer@systerknuten.se / 0737-593919

Varm välkomna önskar Jennifer