YINYOGA & MASSAGE

Yinyoga & massage är ett utav våra mest uppskattade evenemang.

 

 En 2,5h yinyogaklass där två par helande händer vandrar runt i salen och masserar och ger stöd i i vilan i positionerna. En fantastisk avkoppling och återhämtning för kropp & själ.

 

Massagen är mjuk och varvas med lättare tryck / handpåläggningar för att i vissa positioner lämna dig helt i stillhet. Olja används enbart i slutet av klassen för dem som vill!  

 

KOMMANDE DATUM:

Fre 7/10 kl 18.45-21 – BOKNING ÖPPEN!

Fre 21/10 kl 18.45-21 – BOKNING ÖPPEN!

 

ANMÄLAN SKER VIA SYSTERKNUTEN.ZOEZI.SE. 

Observera att du behöver ha/skapa ett konto i Zoezi för att anmäla dig på våra kurser/event.

 

 

“Varmt tack för ett helt ljuvligt upplägg med yinpositioner och massage! Att bli berörd inuti och utanpå! Så avslappnande för kropp och själ i en lugn o avspänd miljö!”

/ Deltagare Yinyoga & massage

Hormonyoga - 4 tilfällen

En yogakurs för kvinnor.

Under 4 tillfällen kommer du få lära dig mer om kvinnokroppen och vilken betydelse våra hormoner har för vår hälsa. Hormonerna styr inte bara vårt humör utan även vår lust, energi, tankeförmåga, mental och fysisk prestation och många uppbyggande processer i kroppen.

 

I denna kurs fokuserar vi på hur vi med hjälp av yogan kan stötta och balansera våra hormoner genom de olika faserna i vår fertila och den visa kvinnans tid💮

 

Yogan bidrar till ökad cirkulation och syresättning till hjärnan, körtlarna och fortplantningssystemet. Vi stimulerar flödet i hela kroppen samtidigt som vi ökar vår närvaro och lugn.

 

Yogaövningarna är enkla och lugna och du behöver inte ha yogat tidigare. Dessutom kommer du som deltagare få ett kompendium med övningarna för att du enkelt ska kunna praktisera yogan på egen hand under/efter kursen.

 

Kursinfo

4 tillfällen, 75 min per tillfälle

Tisdagar kl 18.45 – 20.00

V.39-42 (kursstart 27/9)

Pris: 1200:- ink kompendie

Max 8 deltagare

Instruktör: Lena Svedholm

Plats: Systerknuten studio, Björckagatan 51 i Kålltorp

 

Anmälan sker via systerknuten.zoezi.se (du behöver ett konto för att fullfölja anmälan)