Massage

För fysisk och mental hälsa och avkoppling

Massage kan ha en rad positiva effekter på kropp och själ. Massage kan hjälpa till att minska muskelspänningar och ömhet, förbättra cirkulationen och hjälpa dig till avslappning.

Mentalt kan massage hjälpa till att minska stress och ångest, främja bättre sömn och förbättra humöret.  

Bokning sker till Jennifer 
Mobiltel. 0737-593919

Klassisk massage

En djupgående behandling med fokus på att mjuka upp och öka blodgenomströmningen i muskler och vävnader samt avlägsna slaggprodukter.

Behandlingen anpassas efter dina behov och önskemål. Du väljer om du vill ha en hårdare eller mjukare massage och om du önskar fokus på något särskilt område. Vid behov kan binvävstekniker, kopping och triggerpunktsbehandling vävas in i massagen för att ge bättre effekt.

Länd på massagen: 30, 45, 60 eller 90 min

Priser
30 min 500:-
45 min 700:-
60 min 850:-
90 min 1200:-

Ayrvedisk massage

En helkroppsmassage från Indien, även kallad Abhyanga. Här masseras hela kroppen inklusive huvud/ansikte, händer och fötter med varm sesamolja och eteriska oljor utvalda specifikt för dig och ditt behov.

Det är en otroligt skön och avslappnande behandling samtidigt som massagen är kraftfull, får i gång flödet i hela kroppen och är utrensande.

En perfekt ge-bort-massage till sig själv eller någon som behöver unna sig en skön stund.

Längd på massagen: 90 min inkl. vila på slutet

Pris: 1250:-

Yinyoga & massage

Yinyoga & massage – ett av våra mest uppskattade evenemang

En 2,5 timma yinyogaklass där två par helande händer vandrar runt i salen, masserar och ger stöd i i vilan i positionerna. En fantastisk avkoppling och återhämtning för kropp & själ. Massagen är mjuk och varvas med lättare tryck, strykningar och handpåläggningar för att i vissa positioner lämna dig helt i stillhet. Olja används i slutet av klassen för dem som vill.

Vi erbjuder detta event ett par tillfällen per termin. För aktuella datum och bokning gå till vår sida på Peach Fitness app. Vi annonserar även nya datum via våra sociala medier.