180409-webb-29

Personlig Tränare: Jessica Ahlborg

Personlig träning

För dig som vill ha hjälp i din träning eller den där extra motivationen.

Ditt mål står i fokus för upplägg oavsett om det är för att komma igång, ta din träning till en annan nivå, bli starkare, minska smärta och/eller rörligare kropp. Personlig träning kan även vara så mycket mer än fysisk utveckling där jag som PT även väver in mina verktyg inom mental coaching för den som önskar eller för den det passar.

Vi bygger alltså såväl en starkare kropp som ett starkare mindset.

Hos mig utgår vi från en sund relation till träning och prioriterar träningsglädjen. För det mesta handlar PT om styrketräning men jag kör även PT yoga och PT med fokus löpning.

Personlig Tränare: Jessica Ahlborg 

PT session 750:-

En PT-session varar ca 50 min och priset är exklusive program. Önskar man ett enskilt träningsprogram tillkommer kostnad +100:-

Bokning: jessica@systerknuten.se 

Jag håller PT sessioner i välutrustad lokal hos Athletic Care – Tillfällavägen 15, Sävedalen. Här får vi en privat känsla med fokus på dig.

Personlig träning i grupp

Varje vecka är omväxlande och du kommer få prova på flera olika upplägg och varianter på träningspass. Fokuset kommer vara allsidig träning, där vi bygger en starkare och uthålligare kropp. Eftersom antalet är max 8 personer får man möjlighet till både personlig feedback och anpassning. En grupp som följs åt under en hel termin (eller flera) skapar en peppande gemenskap där vi har roligt tillsammans.

PT i grupp är verkligen en extra drivkraft till träningen som behöver bli av.

Grupp om max 8 st.   

Kurs innebär att man bokar sig för hela terminen och betalar för sin plats oavsett om man vissa tillfällen inte kan gå. Möjlighet finns ta igen på vår utomhusträning.


PT-grupper Våren 2024

Tisdagar kl 17.30 – perioden v. 3 – 13 (uppehåll v. 7) – Fullbokad

Varje träningspass är 50 min och man kan även vid plats kvar hänga på längre in i terminen.


Plats: Hela Hälsan, Munkebäckstorget

Personlig Tränare: Jessica Ahlborg

Investering: 10 ggr för 2200:-.

Bokning: jessica@systerknuten.se

Det här är en ovärderlig grupp för dig som behöver kontinuitet i din träning, den där extra motivationen för att hålla i träningen och tycka att det är kul!

Löpcoaching

Löpcoaching är för dig som har en önskan om att springa med en skönare känsla, hitta motivationen för löpning, eller springa mer hållbart, snabbare eller längre.

Jessica Ahlborg är Löpcoach och Personlig tränare som kan hjälpa dig på vägen till ditt mål. Antingen om du önskar individuell coaching, en duo-variant med en vän eller för en grupp/företag.

Individuell 75 min: 980:-

Duo 75 min: 1400:-

Företag: begär pris

Bokning och prisförfrågan: jessica@systerknuten.se

Workshop löpning: Teknik & inspiration

Kom igång med din löpning!

Här är tillfället för dig som behöver en motivationskick till löpning, komma igång igen, slipa på löptekniken eller bara behöver inspiration eller ett väldigt roligt längre träningspass.  

Tillsammans under 3 timmar kommer vi gå igenom pusselbitarna för hållbar löpning, tanke kring träningsupplägg, träna löpteknik, löpstyrka samt testa på intervallträning/fartlek och ev lite backträning.

Tränare: Jessica Ahlborg, löpcoach och Personlig tränare med förkärlek till ultradistanslöpning.

Bokning med Peach