Träningsläger & Event

Uppskattade träningsläger och avkopplande event
– alltid i  rörelseglädjens tecken

Träningsglädje i Mattila
7-10 september 2023

Mattila

Varmt välkommen till en långhelg med rörelse och upplevelse i underbart vackra Mattila i den värmländska Finnskogen.

Systerknutens Jessica kommer tillsammans med Ulrika som driver PT Ullis sport och coaching att vara er träningscoach under lägret. Fokus är träningsglädje och upplevelse där vi hoppas du ska hitta ny inspiration och motivation till din fortsatta träning.

Under ledning av Ulrika Lindberg Lindgren, cert. skidcoach och träningsinstruktör samt Jessica Ahlborg cert. löpcoach, pt, yogalärare och mental coach, kommer du få en både rolig och lärorik helg.  Kanske du bara vill få komma iväg ut i naturen för att ta hand om dig själv och din kropp.

Våra träningspass kommer få dig att känna utmaning både fysiskt som mentalt, utifrån där du är. Övningar och tempo anpassas för att passa alla men lämpligt om du har en träningsgrund för att kroppsligt klara en helg med rörelse.

Oavsett om ditt mål är något lopp, löpning, skidor eller träna för välmående så passar den här helgen dig.

Vi utforskar rörlighet och styrka, lär oss grunden i löpteknik och upptäcka löparglädjen. Vår träning är för att stärka oss smart och hållbart men även tillfälle för återhämtning.

Mer specifikt schema ges närmare lägret men det kommer finna olika träningspass att välja på, där vi tränar skidgång, springer/vandrar i den vackra naturen i Mattila. Vi kanske börjar eller avslutar dagen med ett yogapass och en stund av stillhet. Stugorna ligger nära ett mysigt tjärn så möjlighet till ett härligt dopp finns i din egen tid eller kanske i samband med ett träningspass.

Välkommen med din anmälan <3

Bokningsinformation

Gemensam samling torsdag ca 18 och avslutar efter lunch på söndagen.

Vi bor tillsammans i stugor i området Mattilamäki i Mattila. Boendet avser del i moderna och bekväma stugor med bastu och WiFi (max 5 personer/stuga).

För mer info om själva Mattila och anläggningen besök gärna www.mattila.se

Datum: tors 7/9 – sön 10/9

Pris: 4850:-
I priset ingår även frukost, lunch och middag samt slutstäd.

Resa: Resan upp till Mattila sker på egen hand (ligger 40 min med bil från Torsby)

För frågor: jessica@systerknuten.se

Yinyoga & massage

Yinyoga & massage – ett av våra mest uppskattade evenemang

En 2,5 timma yinyogaklass där två par helande händer vandrar runt i salen, masserar och ger stöd i i vilan i positionerna. En fantastisk avkoppling och återhämtning för kropp & själ. Massagen är mjuk och varvas med lättare tryck, strykningar och handpåläggningar för att i vissa positioner lämna dig helt i stillhet. Olja används i slutet av klassen för dem som vill.

Vi erbjuder detta event ett par tillfällen per termin. För aktuella datum och bokning gå till vår sida på Peach Fitness app. Vi annonserar även nya datum via våra sociala medier.

Löpning, teknik och inspiration

Kom igång med din löpning!

Här är tillfället för dig som behöver en motivationskick till löpning, komma igång igen, slipa på löptekniken eller bara behöver inspiration eller ett väldigt roligt längre träningspass.  

Tillsammans under 3 timmar kommer vi gå igenom pusselbitarna för hållbar löpning, tanke kring träningsupplägg, träna löpteknik, löpstyrka samt testa på intervallträning/fartlek och ev lite backträning.

Tränare: Jessica Ahlborg, löpcoach och Personlig tränare med förkärlek till ultradistanslöpning,