yoga_groda

Yoga

Det finns alltid ett bra tillfälle för yoga eftersom det finns en yogaform för alla energinivåer. Dessutom är yoga verkligen en rörelseform för alla, det gäller bara hitta den som talar till dig och som du upplever ger dig mest utav det du verkligen behöver.

Vi på Systerknuten erbjuder både lugnare Yin yoga som mer flödande dynamisk form som Yoga Flow. För att veta vad som passar dig eller vad du verkligen behöver, ja det gäller att prova och upptäcka.

Yin Yoga med oss kör vi i kursform på Makasih, Bromeliusgatan 14 i Munkebäck. 

Yoga Flow, öppen klass på Hela Hälsan, Munkebäckstorget. 

Yinyoga

Yinyoga är en lugn, återhämtande och enkel yoga.

Med hjälp av bolster, klossar och filtar tar vi oss in i positioner med fokus på att stretcha ut ett specifikt område i kroppen. Vi stannar i varje position mellan 3–5 min där muskler och vävnader successivt slappnar av, stretchas ut och vi får en fysisk och mental återhämtning.

Yinyogan kan lugna ett stressat nervsystem, skapa mer smidighet i kroppen och ett klarare sinne. Yinyoga kan även ses som en form utav mindfulnessträning då vi övar oss på att vara i stillhet och förhålla oss till det som vi upplever i stunden.

I en värld full av stimuli, intryck och ett högt tempo fungerar yinyogan som en balanserande motpol.  En stund helt fri från prestation.

Vi erbjuder Yinyoga i kursform på Makasih, Bromeliusgatan 14 i Munkebäck. Under vårterminen 2024 kör vi yinyogakurs måndag kväll.

För anmälan eller intresse, maila jennifer@systerknuten.se

Yinyoga & massage

Yinyoga & massage – ett av våra mest uppskattade evenemang

En 2,25 timma yinyogaklass där två par helande händer vandrar runt i salen, masserar och ger stöd i i vilan i positionerna. En fantastisk avkoppling och återhämtning för kropp & själ. Massagen är mjuk och varvas med lättare tryck, strykningar och handpåläggningar för att i vissa positioner lämna dig helt i stillhet. Olja används i slutet av klassen för dem som vill.

Vi erbjuder detta event ett par tillfällen per termin. För aktuella datum och bokning gå till vår sida på Peach Fitness app. Vi annonserar även nya datum via våra sociala medier.

Yoga Flow

Yoga Flow är en omväxlande rörelseform där vi utgår från den klassiska Hatha yogan men rör oss mer dynamiskt i flödande yoga.

Dels får vår kropp en härlig utmaning där den stärks och blir mer rörlig. Dels får vi även möjlighet till att vara mer närvarande både i kropp och sinne.

Vi börjar alltid klassen med att landa i vårt andetag och rör oss sen i de olika positioner till rytmen av vår andning. Vi avslutar med en skön och välbehövlig avslappning. Alla kan vara med på flödesyogan, oavsett tidigare vana.

Jessica kör nu Yoga Flow klasser på Hela Hälsan. Du köper kort hos dem men det går också fint höra av er till oss om ni vill komma på en klass.

Kontakta Jessica om du vill komma som gäst vid ett tillfälle för att prova på!