You are currently viewing Träningsglädje i Mattila

Träningsglädje i Mattila

Datum: 5 – 8 september 2024

Vi utforskar rörlighet och styrka, lär oss grunden i löpteknik och upptäcka löparglädjen. Vår träning är för att stärka oss smart och hållbart men även tillfälle för återhämtning.

Mer specifikt schema ges närmare lägret men det kommer finna olika träningspass att välja på, där vi tränar skidgång, springer/vandrar i den vackra naturen i Mattila. Vi kanske börjar eller avslutar dagen med ett yogapass och en stund av stillhet. Stugorna ligger nära ett mysigt tjärn så möjlighet till ett härligt dopp finns i din egen tid eller kanske i samband med ett träningspass.

Varmt välkommen till en långhelg med rörelse och upplevelse i underbart vackra Mattila i den värmländska Finnskogen.

Systerknutens Jessica kommer tillsammans med Ulrika som driver PT Ullis sport och coaching att vara er träningscoach under lägret. Fokus är träningsglädje och upplevelse där vi hoppas du ska hitta ny inspiration och motivation till din fortsatta träning.

Under ledning av Ulrika Lindberg Lindgren, cert. skidcoach och träningsinstruktör samt Jessica Ahlborg cert. löpcoach, pt, yogalärare och mental coach, kommer du få en både rolig och lärorik helg.  Kanske du bara vill få komma iväg ut i naturen för att ta hand om dig själv och din kropp.

Våra träningspass kommer få dig att känna utmaning både fysiskt som mentalt, utifrån där du är. Övningar och tempo anpassas för att passa alla men lämpligt om du har en träningsgrund för att kroppsligt klara en helg med rörelse.

Bokningsinformation

Gemensam samling torsdag ca 18.30 och avslutar efter lunch på söndagen.

Vi bor tillsammans i stugor i området Mattilamäki i Mattila. Boendet avser del i moderna och bekväma stugor med bastu och WiFi (max 5 personer/stuga).

För mer info om själva Mattila och anläggningen besök gärna www.mattila.se

Datum: tors 5/9 – sön 8/9

Pris: 4950:-
I priset ingår även frukost, lunch och middag samt slutstäd.

Resa: Resan upp till Mattila sker på egen hand (ligger 40 min med bil från Torsby)

För frågor och anmälan: jessica@systerknuten.se

Välkommen med din anmälan <3